De Molen Perzik & Druif

De Molen Perzik & Druif

Strong Saison 10.5%

Stel je voor, het is een warme, luie zondagmiddag en de zonnestralen strelen de wijngaarden. In deze idylle heeft de brouwer van De Molen een moment van inspiratie. "Wat als," denkt hij, "ik het beste van twee werelden combineer?" Zo werd de Perzik & Druif Saison geboren, een bier dat grenzen verlegt en smaken vermengt op een manier die alleen De Molen kan.

Deze creatieve uitspatting start met het sappige, zoete van een witte perzik die zich nestelt in de armen van een Sterke Saison. Niet zomaar een Saison, maar een met een twist. Verwacht geen standaard biertje, maar een avontuurlijke mix waarbij de kruidigheid van de Saison subliem in evenwicht wordt gebracht door de zachte omhelzing van perzikzoetigheid.

Als een ware symfonie van smaak, dansen de elementen samen, begeleid door de ritmische cadans van witte wijn gist en de echo van beukenhouten snippers. Dit bier is als een verhaal dat met elke slok verder verteld wordt, een verhaal dat wacht om door jou ontdekt te worden.

Neem een slok en laat je meeslepen door de aromatische melodie van dit unieke bier. De bekende aroma's van witte wijn stijgen naar je neus, waarbij de geur van druiven de boventoon voert, alsof je je neus in een pas geopend vat witte wijn steekt. De eerste aanraking op de tong onthult de subtiele, doch duidelijke zoetheid van de witte perzik, die de kruidigheid van de Saison mooi omlijst.

Terwijl de smaak zich ontvouwt, merk je de invloed van de witte wijn gist die het bier een zekere vinous je ne sais quoi geeft, een knipoog naar die zondagmiddag in de wijngaard. Dan komt de verrassing - een lichte, bijna ongrijpbare hint van tannines, een geschenk van de beukenhouten snippers, die een karakteristieke diepte geeft die je normaliter in een goed glas witte wijn zou verwachten.

Elke slok van deze Perzik & Druif Saison van Brouwerij De Molen is als een bladzijde in een boek vol verrassingen, perfect voor die momenten waarop je even wilt ontsnappen en je overgeven aan een vloeibaar kunstwerk. Proost!

Specificaties
 • Land
  Nederland
  Nederland
 • Alcohol
  10.5
 • Volume
  0.33
 • Allergenen ei
  Nee
 • Allergenen melk
  Nee
 • Allergenen sulfieten
  Nee
 • Biologisch
  Nee
 • Type sluiting
  Kroonkurk
 • Verpakking hoeveelheid
  24