Horizont x Fifth Frame on the Horizon IPA

Horizont x Fifth Frame on the Horizon IPA

Hazy IPA 5.9%  

Oh, laat me je vertellen over deze geweldige samenwerking die we hadden met de geweldige Fifth Frame Brewery uit New York! Het gebeurde allemaal tijdens het BPBW-evenement toen de jongens van Fifth Frame ons kwamen bezoeken. We waren dolenthousiast om iets bijzonders samen te brouwen, en man, wat hebben we een pareltje gemaakt!

Nu komt het leukste - we slaagden erin om ons handen te leggen op New Yorks water! Wacht, wat? Oké, niet precies. Het is praktisch onmogelijk om water helemaal vanuit de Verenigde Staten te transporteren, toch? Dus, we staken de koppen bij elkaar en besloten om hetzelfde waterprofiel te recreëren dat zij in New York gebruiken voor hun geweldige IPA's. Hoe, vraag je? Dankzij onze betrouwbare omgekeerde osmose-machine hebben we ons magische werk gedaan en water geproduceerd met identieke kenmerken. Wat een prestatie!

En nu, laten we het hebben over het bier zelf - de Fifth Wave On the Horizon. Dit brouwsel is absoluut verrukkelijk! Een verfrissend knapperige, mooi gehopte en licht troebele IPA die je smaakpapillen zal verbluffen. Elke slok is als een golf van smaken die je als een perfecte zomerbries raken. De hoppen dansen harmonieus op je gehemelte en prikkelen je zintuigen met tropische en citrusachtige tonen, terwijl de lichte troebelheid bijdraagt aan de visuele aantrekkingskracht van het brouwsel.

Stel jezelf voor op een warme zomeravond, zittend met vrienden en een glas van dit vloeibare goud omhoog heffend. De Fifth Wave On the Horizon is een ervaring die je niet zult vergeten. Het is alsof je de essentie van een bruisende New Yorkse zomer vangt en het in een flesje stopt om ervan te genieten. Soepel, smaakvol en ongelooflijk lekker, deze IPA laat je steeds terugkomen voor meer.

Dus, bereid je voor op een tsunami van plezier met de Fifth Wave On the Horizon. Geloof me, deze samenwerking tussen Horizont en Fifth Frame is een match made in bierhemel. Proost op creativiteit, innovatie en onvergetelijke brouwsels!

Specificaties
 • Land
  Hongarije
  Hongarije
 • Alcohol
  5.9
 • Volume
  0.33
 • Allergenen ei
  Nee
 • Allergenen melk
  Nee
 • Allergenen sulfieten
  Nee
 • Biologisch
  Nee
 • Type sluiting
  LIPJE
 • Verpakking hoeveelheid
  12