Skip to main content
La Trappe Quadrupel 0,75

La Trappe Quadrupel 0,75

Quadrupel 10%

In het rustige hart van een trappistenklooster, waar de tijd lijkt stil te staan, wordt een meesterwerk gebrouwen dat diep geworteld is in eeuwenoude tradities. Dit meesterwerk draagt de naam "Quadrupel" en wordt geboren uit de toegewijde handen van de trappistenbrouwers van La Trappe. Een bier dat niet alleen de smaakpapillen verwent, maar ook een eerbetoon is aan het rijke erfgoed van ambachtelijk vakmanschap.

Een Quadrupel bier met een warme amberkleur, als een gloed van de ondergaande zon achter de kloostermuren. Het is niet alleen een bier, maar een stukje geschiedenis dat in elke slok tot leven komt. Het aroma draagt de essentie van kruidnagel en noten, en toch wordt het in perfecte balans gebracht door de zoete geuren van vanille, rozijnen en banaan. Dit is geen gewoon bier; het is een tijdloos meesterwerk dat de ziel van het klooster en de toewijding van de brouwers weerspiegelt.

La Trappe Quadrupel is niet alleen het zwaarste bier dat het trappistenklooster biedt, maar ook het kroonjuweel van de Quadrupel-stijl. Met elke slok neem je een diepgaande reis door een rijk smaaklandschap. Het begint moutig en robuust, met tonen van dadel en karamel die een zoete melodie op je tong spelen.

Deze smaken worden vergezeld door een intensiteit die verwarmt, als een omhelzing van binnenuit op een koele avond. Naarmate je verder verkent, ontvouwt zich een zachte bitterheid in de afdronk, als een subtiele knipoog naar het ambachtelijke proces dat dit meesterwerk heeft gevormd.

Dit bier is meer dan alleen een drankje; het is een ervaring van tijdloze schoonheid. Het verbindt de heden met het verleden, de toewijding van de trappistenmonniken met de vreugde van het proeven. La Trappe Quadrupel is een ode aan traditie, een viering van ambacht en een herinnering dat grootsheid kan worden gevonden in de kleinste details. Geniet van deze smaakvolle reis en proost op het leven en het ambacht dat het voortbrengt! 🍻

Specificaties
 • Land
  Nederland
  Nederland
 • Alcohol
  10
 • Volume
  0.75
 • Allergenen ei
  Nee
 • Allergenen melk
  Nee
 • Allergenen sulfieten
  Nee
 • Biologisch
  Nee
 • Type sluiting
  Kroonkurk
 • Verpakking hoeveelheid
  6