Skip to main content
Moersleutel 8 yr anniversary Jupiter

Moersleutel 8 yr anniversary Jupiter

TIPA 9%  

Stel je voor, een bier zo stormachtig en meeslepend als de gigantische storm die al minstens 350 jaar op Jupiter raast. Dat is precies wat we wilden vangen in onze Jupiter TIPA ter ere van ons 8-jarig jubileum. Net zoals die onvoorstelbaar grote storm die onze aarde meerdere keren zou kunnen opslokken, brengt deze TIPA een smaakstorm die je smaakpapillen zal omverblazen. En omdat we het over kosmische krachten hebben, moest Galaxy-hop de hoofdrol spelen in dit brouwsel. Met zijn fruitige noten die doen denken aan ananas, zongedroogd fruit, citrus, en zowel rode als zwarte bessen, belichaamt deze hop het avontuurlijke en het ongetemde van de ruimte. Aangevuld met Citra-hop om die citrusnoten nog eens extra te benadrukken, is deze IPA een waardig eerbetoon aan de grootste planeet in ons zonnestelsel. Dus hier's naar een reis die je meeneemt naar alle manen van Jupiter en terug. Proost op 8 geweldige jaren Moersleutel Craft Brewery! 

Bij het openen van de Jupiter TIPA, bereid je voor op een expeditie door het universum van smaak. Met een alcoholpercentage van 9% zou je een zware, overweldigende IPA verwachten, maar Jupiter bewijst het tegendeel. Deze Triple IPA is verrassend zacht en toegankelijk, zelfs met zijn krachtige karakter. De Galaxy-hop leidt de aanval met zijn rijke, fruitige complexiteit - ananas, zongedroogd fruit, en een overvloed aan citrus vullen de lucht. De diepe tonen van rode en zwarte bessen voegen een extra laag toe aan de smaakdimensie, terwijl de Citra-hop zorgt voor een versterkte citruservaring die perfect balanceert met de moutbasis.

Deze TIPA is een volle, rijke ervaring waarin elke slok een nieuwe ontdekking brengt. De aangename zoetheid maskeert zijn robuuste sterkte, waardoor een bier ontstaat dat zowel de doorgewinterde bierliefhebber als de avontuurlijke nieuwkomer zal bekoren. Het is een reis door een storm van smaken die je meevoert ver voorbij de sterren, naar Jupiter en al zijn manen, en je toch veilig thuisbrengt. Proost op een bier dat niet alleen een viering is van Moersleutel's 8 jaar van vakmanschap, maar ook een ode aan de onbegrensde mogelijkheden van het universum en de rijke diversiteit van hop. Proost op avontuur, proost op ontdekking, proost op Jupiter TIPA!

Specificaties
 • Land
  Nederland
  Nederland
 • Alcohol
  9
 • Volume
  0.44
 • Allergenen ei
  Nee
 • Allergenen melk
  Nee
 • Allergenen sulfieten
  Nee
 • Biologisch
  Nee
 • Type sluiting
  LIPJE
 • Verpakking hoeveelheid
  12