Skip to main content
Moersleutel 8 yr anniversary Mercury

Moersleutel 8 yr anniversary Mercury

Neipa 6%  

Ah, de terugkeer van Superdelic hop in ons jubileumbier Mercury herinnert ons eraan waarom we zo van brouwen houden. Dit juweeltje, dat ons hart vorig jaar stal, maakt een glorieuze comeback voor ons 8-jarig jubileumfeest. Superdelic, bekend om zijn rijke aroma's van rood fruit, honingmeloen en tropisch fruit, heeft zich ontpopt als onze favoriete hop. Maar we zouden Moersleutel niet zijn als we daarbij stopten. Voer Tango-hop in, de nieuwkomer die het feest naar een hoger niveau tilt. Deze duurzame ster is het smaakvolle tegenovergestelde van Superdelic, met zijn frisse lagen van groene kruiden en een sprankeling van grapefruit en citrus. Het is de samensmelting van deze hopsoorten die Mercury zijn onweerstaanbare, perfect gebalanceerde smaak geeft.

Dus terwijl de zomerzon je uitnodigt om even te ontspannen, grijp die kans met beide handen aan en geniet van een glas Mercury. Dit bier belichaamt de geest van ons avontuur; een toost op onze groei, onze passie, en op de vele jaren die nog komen. Mercury is meer dan een bier; het is een feest van smaak, innovatie en de onbreekbare band met onze gemeenschap. Proost op acht jaar Moersleutel, en op de vele jaren die we nog samen mogen vieren!

Mercury, onze NEIPA van 6%, is een bier waarin de magie van hop zich volledig onthult. Vanaf het moment dat je dit gouden brouwsel in je glas ziet, voel je de uitnodiging om dieper in zijn smaken te duiken. De eerste slok opent met een verleidelijke zoetheid van rood fruit en honingmeloen, dankzij onze geliefde Superdelic hop. Deze zoete noten worden al snel vergezeld door de exotische weelde van tropisch fruit, die je smaakpapillen meeneemt op een reis naar zonovergoten oorden.

Maar dan, als een frisse zomerbries, voegt de Tango-hop een verrassende wending toe. De groene kruiden en het verfrissende van grapefruit en citrus doorsnijden de zoetheid, waardoor elke slok een harmonieus evenwicht vindt tussen zoet en fris. Het is deze dynamische dans van smaken die Mercury zijn onvergetelijk karakter geeft. Het bier is zacht, sappig en onweerstaanbaar doordrinkbaar, een ware ode aan de kunst van het hopgebruik.

Mercury is niet zomaar een bier, het is een viering van contrasten, van het samenspel tussen zoet en bitter, tussen intens en verfrissend. Het is het perfecte gezelschap voor die momenten van ontspanning, een herinnering aan de eenvoudige geneugten van het leven. Dus hef het glas op met ons, en laat de smaken van Mercury je meenemen op een feestelijke reis. Proost op de ontdekking, de vreugde, en natuurlijk, op nog vele jaren Moersleutel.

Specificaties
 • Land
  Nederland
  Nederland
 • Alcohol
  6
 • Volume
  0.44
 • Allergenen ei
  Nee
 • Allergenen melk
  Nee
 • Allergenen sulfieten
  Nee
 • Biologisch
  Nee
 • Type sluiting
  LIPJE
 • Verpakking hoeveelheid
  12