Skip to main content
Moersleutel Could You Calculate the Thrust

Moersleutel Could You Calculate the Thrust

Could You Calculate the Thrust DIPA 8%   

"Could You Calculate the Thrust" is niet zomaar een vraag; het is een uitdaging die we vol overgave zijn aangegaan in deze Double IPA, waar natuurkunde en smaak op prachtige wijze samenkomen. Dit brouwsel is een bewijs van onze avontuurlijke geest, waarbij het oude met het nieuwe vermengd wordt, het klassieke met het ultramoderne. We begonnen met een basis die doet denken aan de kruidige, harsige en dennenachtige old-school IPA's - een eerbetoon aan de recepten die de basis vormden voor de hedendaagse ambachtelijke bierrevolutie. Vervolgens hebben we deze basis naar de toekomst geduwd met een gewaagde toevoeging van hypermoderne hop, waarmee een unieke brug tussen traditie en innovatie werd geslagen.

Aan de warme kant van het brouwproces hebben we eer betoond aan de klassiekers: Comet, Columbus en Crystal. Deze old-school hopsoorten, herinnerend aan de jaren '60, zijn enigszins in de vergetelheid geraakt, overschaduwd door de talloze nieuwe variëteiten. Toch blijven ze ongeëvenaard in hun vermogen om een robuuste, aardse ruggengraat aan ons bier te geven.

In de droge hopping-fase introduceerden we Superdelic en Vista hop in de mix. Superdelic, een wonder van hopveredeling dat vorig jaar werd uitgebracht, biedt een exotische twist van vanille, gouden kiwi en meloen - smaken die je meenemen naar de weelderige velden van Nieuw-Zeeland. Vista, een nieuwkomer uit 2021, vult aan met zijn eigen tropische noten van meloen, rijpe perzik en papaja.

Het resultaat is een volmondige, medium-zoete Double IPA die een speeltuin van smaken is. Zoete vruchten dansen met harsige bitterheid, nodigen je uit om de eindeloze lagen van smaak te verkennen. Het is een brouwsel dat de harmonie van traditie en innovatie viert, een vloeibaar bewijs van onze liefde voor het verleggen van grenzen. Proost op de sensatie van ontdekking!

Duik in "Could You Calculate the Thrust" en bereid je voor op een smaakreis die de zwaartekracht tart. Deze Double IPA slaat een perfecte balans tussen zoete, fruitige noten en de harsige bitterheid waar old-school hoppen om bekend staan. De eerste slok introduceert een kruidige, harsige ondertoon, die het podium klaarzet voor het complexe samenspel van smaken dat volgt. Naarmate het bier iets opwarmt, onthullen de hypermoderne hoppen hun geheimen: hints van vanille, gouden kiwi en meloen van Superdelic, gevolgd door de weelderige tropische tonen van Vista met zijn rijpe perzik en papaja.

Elke slok is een nieuwe ontdekking, een mengeling van oud en nieuw die je van begin tot eind blijft verrassen. De medium zoetheid van de moutachtergrond ondersteunt deze symfonie van hop, waardoor een volmondige ervaring ontstaat die zowel bevredigend als intrigerend is. Het is een bier dat tot nadenken stemt, je aanspoort om na te denken over de natuurkunde van smaak terwijl je geniet van een meesterlijk gebrouwen Double IPA. Dus hef het glas op de fusie van traditie en innovatie, en laat "Could You Calculate the Thrust" je naar een nieuwe dimensie van ambachtelijk biergenot voeren.

Specificaties
 • Land
  Nederland
  Nederland
 • Alcohol
  8
 • Volume
  0.44
 • Allergenen ei
  Nee
 • Allergenen melk
  Nee
 • Allergenen sulfieten
  Nee
 • Biologisch
  Nee
 • Type sluiting
  LIPJE
 • Verpakking hoeveelheid
  12