Uiltje F&F - Hopsicle Popsicle

Uiltje F&F - Hopsicle Popsicle

White IPA 5.6%  

Het leven is soms gewoon niet eerlijk. Terwijl de kinderen genieten van hun heerlijke ijsjes, staan de ouders er vaak maar wat beteuterd bij te kijken. Maar we hebben nieuws voor jullie - daar zijn we nu echt klaar mee en we laten het niet langer gebeuren! Uiltje Brewing Company uit Haarlem heeft de perfecte oplossing bedacht om deze onrechtvaardigheid recht te zetten - de Hopsicle Popsicle White IPA!

Onze Hopsicle Popsicle is geen gewoon ijsje, het is een verfrissende White IPA die je smaakpapillen verrast en je dorst lest zonder de synthetische zoetheid die je vaak bij kinderijsjes vindt. Nee, dit bier is allesbehalve kinderachtig. Met zijn broodige en bubbelige karakter is het eerder bedoeld om de kids weg te jagen, zodat de ouders ook eens kunnen genieten van een verfrissend drankje.

Hoor je die bel in de verte? Nee, dat is niet de ijstruck, dat is de Uiltje Hopsicle Truck die jou uitnodigt om te komen genieten van deze unieke brouwsel. Dus laat de kinderen achter bij het speelgoed, en kom gezellig bij ons langs om te proosten op het goede leven met onze Hopsicle Popsicle. Het is tijd om te laten zien dat volwassenen ook recht hebben op hun eigen ijskoude traktatie!

Nu, laten we het hebben over de smaak van onze Hopsicle Popsicle White IPA. Dit verfrissende brouwsel combineert het beste van twee werelden - de frisheid van een ijsje en de karakteristieke smaken van een IPA.

Bij de eerste slok wordt je begroet met een verkwikkend gevoel, als een verfrissende ijslolly op een warme zomerdag. Maar dan ontdek je de unieke twist - de hopbitterheid en het fruitige aroma van een White IPA. Het is een perfecte balans tussen verfrissing en de kenmerkende smaken van een craft beer.

Met elke slok proef je de broodige tonen en de sprankelende bubbels, die je smaakpapillen aangenaam verrassen en je dorst lessen op een verfijnde manier. Het is als een zomers feestje in je mond, waarbij het genot van een ijsje en een IPA samenkomen.

Dus, sluit je aan bij de Hopsicle Popsicle revolutie en kom genieten van deze unieke White IPA. Het is de perfecte traktatie voor volwassenen die op zoek zijn naar verfrissing en avontuur in hun bierkeuze. Proost op de zomer en op het goede leven met Uiltje Brewing Company!

Specificaties
 • Land
  Nederland
  Nederland
 • Alcohol
  5.6
 • Volume
  0.44
 • Allergenen ei
  Nee
 • Allergenen melk
  Nee
 • Allergenen sulfieten
  Nee
 • Biologisch
  Nee
 • Type sluiting
  LIPJE
 • Verpakking hoeveelheid
  12