Skip to main content
Prunotto Barbaresco

Prunotto Barbaresco

Druivenras/vinificatie
Zorgvuldig geselecteerde druiven worden naar de kelder gebracht, ontdaan van hun steel en geplet. De ontwikkeling duurt ongeveer 8 dagen bij een temperatuur die niet hoger is dan 30 ° C (86 ° F). De malolactische gisting is voor het einde van de winter voltooid. Barbaresco heeft ongeveer een jaar gerijpt in eikenhouten vaten .

Proefnotitie
Een intens rode kleur, complexe neus  met aroma's van rood fruit en specerijen. Volle body met een aanhoudende afdronk.

Wijn/spijs
Past perfect bij vleesgerechten met gegrilde groenten en gestoofd vlees en kazen.

Specificaties
  • Land
    Italië
    Italië
  • Gebied
    Piemonte
  • Kleur
    Rood
  • Alcohol
    14
  • Volume
    0.75
  • Vintage
    2021
  • Allergenen ei
    Nee
  • Allergenen melk
    Nee
  • Allergenen sulfieten
    Ja
  • Biologisch
    Nee
  • Type sluiting
    Kurk
  • Verpakking hoeveelheid
    6