Druivenras/vinificatie
Deze wijn is een blend die voornamelijk bestaat uit Cabernet Sauvignon en in kleinere hoeveelheden Petite Verdot, Merlot, Barbera, Tempranillo, Cabernet Franc en Malbec. De druivenrassen worden apart gevinifieerd in roestvrijstalen tanks om de extractie van alle prachtige smaken, aroma's en texturen te maximaliseren. Daarna rijpt de wijn nog enige tijd op eikenhouten vaten.
Proefnotitie
Deze wijn heeft uitnodigende aroma's van rood fruit, met heldere, frisse pruim en rode kersen in de hoofdrol. Subtiele tonen van toffee, koffieboon en witte peper. Deze rode blend is goed in balans met aan de ene kant de duidelijk op te merken fruitaroma's en aan de andere kant het vleugje eikenhout.
Wijn/spijs
Pefrect bij kip, paddenstoelenrisotto of een klassieke Margherita-pizza. Voor kaasliefhebbers, combineer deze wijn eens met met oude kaas of romige brie.